Iklan Nuffnang

Pastikan korang tak ketinggalan artikel blogger ini. Tunggu apa lagi,mari langgan dan setiap artikel yang baru automatik dihantar ke emel.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Isnin, Oktober 04, 2010

Senarai Games N-Gage 2.0

Artikel sebelum ini aku dah info kat korang pasal toturial camne nak hack handphone supaya hp korang boleh menerima apa2 installation program tanpa error dan juga instal aplikasi N-Gage 2.0  untuk bermain games2 N-Gage.

Sape yang belum baca,meh klik sini.

So,masa nya untuk korang cuba permainan terbaru N-Gage yang memang cam best ni! sila transfer game n-gage ni melaui bluetooth or pasang menggunakan Nokia Pc Suite.



 Senarai Games,klik gambar untuk download :

 



Semoga korang enjoy dengan game N-Gage ni! =)





0 komen:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails
 
DreamHost Uptime