Iklan Nuffnang

Pastikan korang tak ketinggalan artikel blogger ini. Tunggu apa lagi,mari langgan dan setiap artikel yang baru automatik dihantar ke emel.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Rabu, Oktober 06, 2010

2kali.com No Risk! 30 Day Money Back Guarantee!

Petikan dari Salah sorang Otai Forum. :)


Assalamualaikum,

Disini, atas desakan ramai termasuk dalam PM aku. Aku ceritakan bagaimana wang anda di'rolling'kan kembali sehingga mendapat 150% pulangannya dan dijamin 30hari. Ini pun atas penerangan oleh en.din dan dokument2 yg ditunjukkan depan mata aku spt segala lesen, mereka yg terbabit dan segala laporan2 aktiviti2 diorang. Itu pun kebetulan en.din tgh free dan semua dokument tu kebetulan atas meja dia. Kalo x mmg dia xnk tunjuk sebab leceh nk kena cari satu2.



Pertama sekali tujuan penubuhan 2kali ini adalah;Insentif dari en.din yg ingin membantu org melayu dengan tak perlu terikut2 dengan plan 'skim cepat kaya' yang menyusahkan dan menguntungkan org tertentu. En.Din juga amat perihatin dan sering mengikuti perkembangan semasa semua skim2 MLM/forex/skim ntah apa2 yang memerlukan pelaburan yg amat tinggi sekitar USD$1000 utk forex, RM180 hingga RM500 standard untuk masuk mana2 plan, termasuk bio-aura yg mengcas sampai RM20,000 untuk proses kemasukkan. Sedangan mereka yg menyertai ini datangnya dari golongan berpendapatan rendah hinggakan sanggup berhutang saudara/kawan/tokey2 along yang menjerut diri sendiri dan memusnahkan masa depan/keluarga (ye lah kalo anak ramai, bini ari2 minta duit beli tu beli ni, sbg suami yg jenis panas baran menghasilkan pergaduhan rumah tangga, pendidikan anak terbiar dan penceraian).. dan bila cerita2 ni selalu bermain di surat khabar, en.din mengambil cara 2kali untuk membantu mereka yg menghadapi masalah2 ini..

Untuk sistem ini demi 2kali mengenakan cas RM60 minima sebagai amount yg munasabah utk dilaburkan dan demi mengelakkan manusia menjadi tamak, 2kali menghadkan RM3,000. Kerana tujuannya untuk mengelakkan org masuk terlalu banyak lot ataupun sanggup pinjam along/bank berpuluh ribu kerana itu tujuan niat asal 2kali ditubuhkan. Kerana 2kali bukan skim cepat kaya. Demi mengelakkan skim 2kali ini menyalahi syariah, 2kali telah mendapatkan banyak khidmat nasihat yang digariskan (cuba semak post saya yg lepas mengenai halal/haram 2kali ini)

Ok, sy terangkan proses penubuhan awal 2kali;2kali adalah produk Ezey Marketing (001961614-A), dimana Ezey Marketing juga berkait rapat dengan Ezey Concept Sdn bhd dan PC Mechanix. Ezey concept merupakan syarikat SeniReka Grafik, Multimedia, Information Technology.

Kemana duit anda dilaburkan? itu soalan utama kan?Kebanyakkan syarikat2 bumiputera kita terlalu mengharap kepada pinjaman bank/peminjam wang berlesen @ along/TUKUN. PErsoalan yg bermain difikiran ialah bila kita pinjam bank RM100,000 contohnya, jumlah pembayaran balik ke bank mengikut tempoh yang ditetapkan ialah menghampiri ke RM200,000++ lebih kurang la. Jadi lebihan yang dari asal 100k tu dalam islam dipanggil riba' dan sudah tentu peminjam yg membayar dan bank yg charge tu mendapat dosa riba dan kita mendapat dosa syubahat, betul atau tidak pernyataan saya ni harap saudara2 tolong memperbetulkan.

Jadi daripada dia membayar keuntungan syarikat utk membayar riba' bank, 2kali telah berfikir utk mendapatkan saham dan modal dari org awam tertumpu kepada mereka yg mampu dan sederhana bukannya dari pengaruh2 besar sebab 2kali cuba membuka revolusi perniagaan masa kini. Tetapi dengan nama 'saham', terlalu banyak proses yg perlu dilakukan, Ezey Marketing cuba menjana modal dengan 2kali berasaskan periklanan. Kerana cas untuk periklanan di laman web dibenarkan oleh cyberlaw dan pulangan kembali 150% adalah hadiah daripda penjual (macam kita beli powerroot dapat 1 juta, legal ke illegal???)

Duit yg dijanakan oleh Ezey Marketing dan syarikat2 lain bukannya 100% dari wang yg anda laburkan, ingat!.. tetapi 70% darinya adalah dari En.Din. Dan apabila jaminan 30hari telah dijanjikan kepada semua pembeli lot, maka Ezey Marketing, Ezey Concept Sdn bhd dan PC Mechanix terpaksa bekerja dengan 100 kali ganda untuk menjana keuntungan syarikat sebab alasan xde modal sudah tiada lagi.. Alhamdulillah setakat ini perjalanan syarikat amat baik.


Bagaimana potensi syarikat jatuh?? dapat ke dia bayar?? Ezey Marketing, telah 'standby' backup plan dimana 50% dari modal yg digunakan utk projek2 syrikat di letakkan sebagai standby andainya berlaku kemerosotan dalam perniagaan, duit anda akan dibayar menggunakan duit standby kerana itulah adalah jaminan 2kali untuk pengguna.. Menurut en.din, walaupun apa terjadi, wang2 ahli (anda) diutamakan dahulu.

Kesimpulannya, wang anda bukanlah dilaburkan utk tujuan ntah apa2 seperti forex (en.din pun xtau main forex), perniagaan haram seperti cetak rompak dan sebagainya.

Lebih lanjut boleh tanya en.din sendiri masa buka puasa nanti.. Aku cuma sampaikan apa yg aku tau dan aku lihat..

Maka untuk Sertai Bisnes yg menguntungkan semua pihak ini...

Anda haruslah mendftar under link www.2kali.com


Sekarang Jika Berminat! :) Telah byk Ahli menerima Income dari 2kali.com...anda bila lagi? :)

0 komen:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails
 
DreamHost Uptime