Iklan Nuffnang

Pastikan korang tak ketinggalan artikel blogger ini. Tunggu apa lagi,mari langgan dan setiap artikel yang baru automatik dihantar ke emel.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Khamis, September 30, 2010

Panggilan Percuma Dengan Fleks!

Fuhhh... tengok tajuk artikel pasti dah buat korang tertarik kan? hehe,mana tak nye,sapa-sapa pon nak panggilan percuma ke mana-mana numbor. Pasni korang boleh la bergayut berjam-jam ngan pakwe makwe masing-masing! Tapi sebelum tu,cek dulu langkah-langkah nya.

1) Mula-mula korang register kat sini
   
Tips - time register tu pastikan letak no 6 kat depan no phone    korang...0175128721 jadi 60175128721

2) Selepas register, check emel ,korang kan dapat emel dari Flex. Amik password dan username.
3) Download software kat sini 




4) Pastu Login

   username =
   passowrd =
5)masukan details nei kat software tu :

Server = flekx.com
port = 5060

6) try buat panggilan 500 , 502 , 111

7) apa lagi call la awek korang.  =)

0 komen:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails
 
DreamHost Uptime