Iklan Nuffnang

Pastikan korang tak ketinggalan artikel blogger ini. Tunggu apa lagi,mari langgan dan setiap artikel yang baru automatik dihantar ke emel.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Ahad, Oktober 03, 2010

Rakaman Seks Ariel Peterpan Mendapat Perhatian Artis Barat

Tak habis-habis dengan kisah Ariel ni,pasti korang dah tahu cerita sebenar di sebalik rakaman seks Ariel iaitu vokalis Petarpan ini yang dikatakan melakukan seks bersama artis wanita indon yang lain. Apa-apa pon,yang bersalah tetap bersalah la kan.

Kini ada lagi cerita terbaru,lagi gempak! korang nak tahu? Nampaknya populariti Ariel Peterpan tidak terbatas di kawasan Asia Tenggara sahaja. Video seks antara Ariel Peterpan & Luna Maya memang terkenal sehingga menarik minat beberapa selebriti barat terkenal seperti Lady Gaga & Justin Bieber. Ariel juga menerima jolokan sini dengan nama ‘Ariel Peterporn’! Pandai2 jek dorang bagi nama ea.


BERITA HANGAT 1
Dari apa yang aku tahu,aktres lucah terkenal barat, Vicky Vette berkata bahawa beliau tidak henti-henti menerima komen daripada warga Indonesia mengenai lelaki ini (Ariel Peterporn). Selepas melihat sendiri rakaman seks tersebut, Vicky Vette ingin mengundang Ariel & Luna Maya untuk menjalani pengambaran filem seks bersama.

Kagum dengan aksi pasangan tersebut, Vicky Vette turut mencadangkan kepada penerbit filem lucah antarabangsa, Vivid Entertainment untuk mengkormesialkan rakaman filem tersebut. Adoii,Artis barat pon mengkagumi skill yang dimiliki Ariel,hehehee..


BERITA HANGAT 2
Penggemar Maria Ozawa pasti kenal kan sapa Maria Ozawa ni? Maria Ozawa atau nama manjenye Miyabi dikatakan tertarik untuk menonton video lucah Ariel Peterpan & Luna Maya dalam format mp4. Kalau tengok dari rekod cemerlang Miyabi dalam industri filem lucah,rasanya la taraf Miyabi ini sudah patut menonton format HD. Tak sangka betul la,populariti Ariel mengalahkan pelakon2 lelaki kacak dari Hollywood!

Apabila di’ajukan pertanyaan oleh peminat’nya, Miyabi hanya menjawab, “So many mentions asking me about peterporn, sorry I cant answer for that, because I have quote “don’t judge the book from the cover”. lol xD”

0 komen:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails
 
DreamHost Uptime