Iklan Nuffnang

Pastikan korang tak ketinggalan artikel blogger ini. Tunggu apa lagi,mari langgan dan setiap artikel yang baru automatik dihantar ke emel.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sabtu, November 27, 2010

Nuffnang Double Earnings???

Korang dapat tak email daripada NUffnang, yang earnings korang ter-double?
Nuffnang dah bagi emel kat aku,tak layan sangat sebab busy. Hari ni baru terperasan earnings aku dah berkurang,uhuk2.. sedih siot.


Ni lak sen aku dapat sepanjang 14th-20th November.. wahhh! sedih2.. memang double kurang la jawabnye.. =(

Tapi pape pon aku still setia pada nuffnang..(^_^)
Bila la dapat cashout ni..huhu

0 komen:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails
 
DreamHost Uptime